Betondesign bestaat al heel lang maar komt steeds meer op. En dat is logisch als je ziet hoe super gaaf het eruit ziet. Zowel voor de moderne als klassieke woningen. Wilt u wat anders op de muur of vloer? Laat u dan inspireren door StucenMeer om de vele mogelijkheden, kleuren en designs te bespreken.

BETONDESIGN IS O.A. GESCHIKT VOOR:

BADKAMER:
Voor de badkamer is het belangrijk dat het een product is wat 100% waterdicht is.

StucenMeer gebruikt een volledig gewapend systeem, zonder voegen en garandeert 100% waterdichtheid. Door de geringe laagdikte is dit ideaal om over bestaande en nieuwe ondergronden aan te brengen.

TOILET:
De muren en vloeren van een toilet hoeven niet per se waterdicht te zijn. Belangrijk bij deze muren is dat ze wel goed afneembaar zijn. Daarom worden deze muren geseald.

KEUKEN:
In plaats van de gebruikelijke tegels in uw keuken geeft u uw keuken een compleet andere uitstraling door de wand te laten bewerken met een betondesign. Hierbij geldt ook dat de muren, net als in een toilet, goed afneembaar zijn.

WOON- SLAAPKAMER:
Als u een muur of vloer met beton bewerkt geeft dit direct een industrieel karakter.
Vaak wordt er geen beton gebruikt maar alleen verf om dit effect te bereiken. Wanne u kiest voor een ├ęcht betonproduct zult u ervaren dat de mogelijkheden oneindig zijn.
Tevens is een betonproduct vele malen harder waardoor het minder kwetsbaar is en daarom voor langere tijd mooi blijft.

Uw stucadoor Stuc & Meer voor decoratieve wand en plafond afwerkingen.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken bel ons op 06-43959351 of vul onderstaand formulier in.